Works Odawara East Post Office

Property name
Odawara East Post Office
Planning
Kanto Postal Administration Bureau
Construction
Hazama-Gumi,ltd.
Place
Odawara, Kanagawa pref.
Purpose
Post office
Completion
year 2000
Articles in usage
i wood screen system-w
 wood window

Exterior view

Interior view

Exterior view

Roll Screen stored in the pocket

Screen exterior view

We don’t like joint-connection window anymore. Our choice is slim and neat

Odawara East Post Office is the first “Environment Friendly Post Office” in the nation.
The designer’s concept is cozy atmosphere to keep a good mood of wood for windows and a lobby. It was prohibited to use a traditional window connecting with many joints. We proposed wooden windows which do not appear any joints between windows. Roll screens and net screens are somewhat gloomy, so we installed a special compartment for them. Furthermore, screen rails were berried in the Marion to make more neat appearance.


Products in usage

i wood screen system-w
 wood window